neljapäev, 11. aprill 2019

Proovieksamid Viljandis ja Narvas nendele, kes plaanivad EKAsse sisearhitektuuri õppima tulla!
Vaata seda kirja veebilehitsejas

Ilmselt selle kevade viimased sisearhitektuuri-proovieksamid!


EKA sisearhitektuuri osakonna proovieksamid aitavad bakalaureuse õppekavale sisseastujal end meie katseteks pisut paremini ette valmistada – korraldame sel kevadel veel proovieksami nii Viljandis kui Narvas, ja need on ilmselt viimased enne päris-vastuvõtu algust juunis.

Proovieksamid on mõeldud kõikidele, kes plaanivad EKA sisearhitektuuri osakonda sisse astuda ja läbi lahendatakse üks eksamiülesannetest – igal proovieksamil on veidi erinev ülesanne, nii et teretulnud on ka need, kes mõnest proovieksamist juba osa võtnud. Pärast lahendamist saab õppejõududelt lahenduskäigu kohta kohe tagasisidet.

NB! Proovieksamile võib kaasa võtta ka oma loomingulise portfoolio: sisseastumisprotsessi osana tuleb oma loomingulisi töid vastuvõtukomisjonile esitleda, ning kui tahta oma portfoolioga kevade jooksul veel pisut tööd teha, siis annavad meie õppejõud hea meelega nõu, kuidas seda paremini teha.

Selleks, et proovieksamil osaleda, tuleb end kindlasti kirja panna - siis saame varuda õige koguse vajalikke materjale. Proovieksamid on tasuta ja juhised selle kohta, mida kaasa võtta, saadame neile, kes end kirja panevad juba proovieksami eel.

PROOVIEKSAMITE AJAD Viljandis JA Narvas:
  • Laupäeval, 20. aprillil kell 12-15 Viljandis Ugala teatris
  • Reedel, 17. mail kell 14-17 Narvas Narva kunstiresidentuuris.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar