teisipäev, 5. veebruar 2019

OLETE OODATUD TARTU ÜLIKOOLI LAHTISTE USTE PÄEVALE!
Päev algab ülikooli peahoones, kus külalisi tervitavad rektor ja Viljandi kultuuriakadeemia tudengiansambel. Seejärel suundutakse üheskoos uuenduskuuri läbinud ülikooli raamatukokku, kus toimub infoküllane erialade mess ja inspireeriv sisseastumisteemaline konverents. Päeva jooksul on võimalik tutvuda ka ülikoolilinnakuga, osaleda enam kui 100 töötoas, kohtuda õppejõudude ja tudengitega ning proovida akadeemilist testi.
Huvilised saavad tasuta külastada ülikooli muuseume ja botaanikaaeda, käia ringkäigul TÜ spordiklubis ning osaleda ühiselamute majatuuridel.
Vaadake palun täpsemat päevakava ja jälgige ka ürituse Facebook`i lehte.
TASUTA ERIBUSSID KAUGEMALT TULIJATELE
Kaugemalt tulijate jaoks oleme koostöös Swedbank`iga pannud sõitma eribussid. Vaadake busside sõidugraafikut ja pange end palun sõiduks kirja.
Töötubadesse, mis toimuvad Tartu Ülikooli Maarjavälja hoonetes (Physicum, Chemicum, Biomeedikum, tehnoloogia instituut) sõidutavad huvilisi samuti tasuta eribussid. Nendele sõitudele ei ole vaja ette registreerida.
Õpilased, kes veel mõtlevad, millise erialaga oma tulevik siduda, võiksid kindlasti proovida meie erialade kompassi ERKO ja tulla tudengivarjuks!
Tartu Ülikooli lahtiste uste päev on tasuta. Leiame koos vastused kõikidele küsimustele ülikoolis õppimise ja tudengielu kohta.

Kohtumiseni Tartu Ülikoolis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar